Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt i panna på indonesiska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ätes riktigt varm

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enl.anvisningar på paketet Skala och hacka löken Bryn lök och köttfärs tillsammans med curry och paprika. Tillsätt strimlad kål, salt,soja,vitlök och späd med vattnet. Koka under lock ca 15 minuter. Blanda i det kokta riset. Häll upp det hela på ett fat och garnera med räkor, ananasbitar och gärna strimlor av omelett ( i så fall gräddar du en omelett på 2 ägg och 2 msk vatten och lite salt). Du kan variera med strimlat kött eller kyckling (rester). När det gäller grönsaker fär du använda fantasin själv......

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.