Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pyttipanna med bondbönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pyttipanna är riktigt bra för "kylskåpsrens", ta vad du har hemma. Här är en matig vegetarisk pytt som serveras med en god senapsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatis, rotfrukter och zucchini i cm-stora tärningar. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelstark värme. Tillsätt grovhackad lök och hackad vitlök och stek i 1 minut.
  2. Tillsätt potatis och rödbetor och stek ungefär 7 minuter. Tillsätt sedan morötter, palsternackor och rotselleri. Rör då och då. Tillsätt lite mer olja om det behövs. Stek i 5 minuter.
  3. Tillsätt sedan spritade och skalade bondbönor, zucchini och några dillkvistar. Stek ytterligare 5 minuter eller tills alla grönsaker har blivit mjuka.
  4. Skaka alla ingredienser till senapsdressingen i en liten glasburk med lock.
  5. Häll dressingen i stekpannan om du vill ha en krämig pyttipanna, servera den annars bredvid. Servera pyttipannan med en äggula till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.