Pyttipanna är riktigt bra för "kylskåpsrens", ta vad du har hemma. Här är en matig vegetarisk pytt som serveras med en god senapsdressing.
Instruktioner
- Skär potatis, rotfrukter och zucchini i cm-stora tärningar. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelstark värme. Tillsätt grovhackad lök och hackad vitlök och stek i 1 minut.
- Tillsätt potatis och rödbetor och stek ungefär 7 minuter. Tillsätt sedan morötter, palsternackor och rotselleri. Rör då och då. Tillsätt lite mer olja om det behövs. Stek i 5 minuter.
- Tillsätt sedan spritade och skalade bondbönor, zucchini och några dillkvistar. Stek ytterligare 5 minuter eller tills alla grönsaker har blivit mjuka.
- Skaka alla ingredienser till senapsdressingen i en liten glasburk med lock.
- Häll dressingen i stekpannan om du vill ha en krämig pyttipanna, servera den annars bredvid. Servera pyttipannan med en äggula till.
Publicerat den
24 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar