Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg - rödbetor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala grönsaker och potatis, skär dem i mindre tärningar. Skala och finhacka löken.
  2. Stek grönsaker och potatis i smör tills de är mjuka och fått fin färg.
  3. Stek löken tills den är mjuk och gyllene.
  4. Skär biff och sidfläsk och stek tills de får fin färg. Blanda kött, grönsaker, potatis och lök. Tillsätt crème fraichen. Strö över persilja.
  5. Servera gärna pytt i pannan med stekta ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.