Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quesadilla med renskav och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En mexikansk rätt i svensk tappning med viltsmak. Servera som lätt lunch för fyra, eller i mindre bitar som tapas eller drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs renskaven. Skala och hacka rödlöken.
  2. Skär den kokta potatisen I mindre bitar. Hacka persiljan och riv pepparroten. Blanda rödlök, potatis, persilja, pepparrot och vinäger I en skål. Smaka av med salt.
  3. Bred på ett tunt lager kesella på 4 vetetortillas. Fördela fyllningen på två vetetortillas och lägg på de andra som lock. Hetta upp en stekpanna med olja och stek dem cirka 5 minuter på varje sida. Använd ett lock till hjälp när de ska vändas.
  4. Skär I tårtbitar och servera med en sallad.
  5. Smaklig Måltid!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.