Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med skinka och ägg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jätte lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Blanda quinoa och ruccolasalladen. Häll på olja och vinäger och smaka av med salt och peppar. Lägg upp skinkan på tallrikar, lägg på salladen och dekorera med ägg och kaprisblommor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gillsan 28 maj 2008

    supergott! quinoa är himla gott istället för ris.

  • jennysp 6 mars 2010

    Jättegott. Snabbt att laga till:)!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.