Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och kokos paj

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ännu en rabarberpaj så här på våren. Rörde ihop lite allt möjligt, det blev kanongott. Började receptet lite likt knäckig rabarberpaj men började testa lite med banan och kokos som jag aldrig haft i innan. Riktigt smaskens. Blev en stor succé när barnen satte skeden i den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Rör ihop alla torra ingredienser. Skala och skär rabarbern i små bitar. Skala och skär bananer i slantar/skivor.
  3. Smöra en pajform och häll i banan och rabarber. Smält smöret och häll i grädde och sirap. Låt koka upp. Häll det sedan över de torra ingredienserna och blanda om. Häll smeten över rabarbern och bananen.
  4. Ställ in pajen i ugnen i ca 30-40 minuter tills den blir gyllenbrun. Servera med glass, vaniljsås eller grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.