Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber quesadilla med rabarber och vaniljsmak

 
Skriv ut

Här får rabarber och jorgubbar samsas i en quesadilla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 20 enkla eller 10 dubbla
  2. Skala och skär rabarbern i lövtunna skivor. Koka ihop vatten, citronjuice, socker och jordgubbar några minuter. Slå den heta lagen över rabarbern och låt svalna.
  3. Lättvispa grädden. Vispa mascarponen. Rör ihop grädde och mascarpone och smaksätt med citronskal och vaniljsocker.
  4. Stansa ut rundlar ur tortillan,ca 5 cm i diameter. Stek dem i omgångar i smör. Rör ihop strösocker och kardemumma och vänd rundlarna i det.
  5. Sila av vätskan från rabarberkompotten.
  6. Lägg upp rabarber och jordgubbar på minitortillorna och toppa med mascarponekräm. Lägg ev en tortillarundel över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.