Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney by Donna

(1 kommentar)  
Rabarberchutney by Donna Rabarberchutney by Donna
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kryddig chutney till grillat och grytor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela rabarbern i bitar. Skala och hacka lök, vitlök och ingefära. Dela och kärna ur chilin hacka smått, dela aprikoserna i mindre bitar.
  2. Fräs lök, vitlök och ingefära i oljan. Tillsätt kryddorna och sedan sockret,låt fräsa en stund. Häll sedan ner resten av ingredienserna och låt puttra ca 45 minuter eller tills lagom klistrig konsistens.
  3. Servera till starka grytor eller grillat kött.
  4. Enjoy!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eldra 28 juni 2009

    Den vänstra stapeln är detta recept den högra är ett annat recept som redan är upplagt här: http://www.matklubben.se/recept/varm_brie_med_rabarberchutney_67176.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.