Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandel

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Äntligen sticker rabarberna upp ! Vi är många som älskar rabarberpaj. Blandar man en påse eller ask i den vanliga smuldegen blir det en extra festlig paj

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 225 grader. Skölj och skär rabarbern i centimetertjocka bitar. Lägg rabarbern i en pajform. Strö över socker blandat med potatismjöl. Blanda. Smält smöret. Rör i socker och vaniljsocker. Blanda i havregryn och mandelspån. Bred pajdegen över rabarberna. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter tills pajen fått vacker färg. Servera med lättvispad grädde eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.