424 kalorier per portion
Syrliga rabarber under en söt yta.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Skölj och skär rabarbern i ½ cm-bitar. Blanda dem med potatismjöl, socker och vaniljsocker.
- Blanda alla torra ingredienser till toppingen. Skär smöret i mindre kuber och nyp samman med de torra ingredienserna.
Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn.
- Fördela rabarbern i 10 ugnssäkra små formar med topping över, strössla över mandelmassan.
- Grädda pajerna ca 25 minuter tills de är gyllenbruna och rabarberna har börjat koka.
Publicerat den
7 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kittlar smaklökarna!! Mums. Gillar den söt-syrliga kombinationen. Hade inga pumpakärnor hemma tog solroskärnor istället, funkar bra. Gillar inte russin i mat grovhackade chocklad istället. Men kallorier mer mumsigt. Lätt att bränna om man inte har något över.