Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbersmulpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vårt trädgårdsland på 50 kvm ska bli gräsmatta nästa helg Och rabarbern som redan är uppe kommer att frysas in för att kunna göra typ denna goda smulpaj.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smör, mjöl och socker så att det blir en grynig massa. Lägg skivad rabarber och socker i en smord ugnssäker form. Smula över mjölblandningen och grädda ca 20 minuter i 200-225 graders ugn. Servera med iskall vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SEMLAA 27 juni 2008

    Woow supergott, tack!

  • SEMLAA 27 juni 2008

    Woow supergott, tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.