Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk o ägglåda

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God o enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hårdkoka äggen.Smörj sedan en form med margarin i botten och kanterna. Gör stuvningen:smällt margarinet vispa ner mjölet Rör det slätt häll i mjölken allteftersom så det inte klumpar sig.Klipp dillen fint och rör ner den,smaka av med salt och svartpepparn.Sist i med räkorna. Skiva nu äggen och täck botten och kanterna på formen,häll sedan över stuvningen.Ta nu en halv barkis och gräv ur den och smula brödet över stuvningen och häll det smälta margarinet över. Gratinera sedan formen till brödet har fått fin färg Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.