Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkgryta med sparris

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En glutenfri och god skaldjursrätt. Servera som lunch eller middag.

Ingredienser

Instruktioner

Bryt av den träiga delen på alla sparrisstjälkar. Dela den gröna sparrisen på hälften. Skala och dela den vita sparrisen på hälften. Skala och skiva rödlöken. Koka upp yoghurt, vatten, buljongtärning, sweet chili-sås och honung i en kastrull eller gryta som rymmer hela rätten. Lägg ner sparris, lök och mango. Låt sjuda 4-7 min. Häll av lagen från räkorna. Tillsätt räkorna och låt dem bli varma. Servera med hackad dill på toppen. Servera eventuellt kokt ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.