Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med päron och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till buffén eller som en liten kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äpplen och päron och kärna ur, skär ner i stora bitar. Dela vindruvor på mitten och skär sockerärtorna i stavar. Skala räkorna. Finhacka dillen och gräslöken. Blanda alla ingredienser i en skål. Pressa över citronsaft och smak- sätt med olivolja, salt och vitpeppar.
  2. Tips: Man kan även smaksätta med salladskrydda eller örtkrydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.