Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med kantareller

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De färska/frysta lingonen ger en pikant syrlig smak och bör inte tillsättas alltför tidigt då de lätt kokar sönder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina renskaven. Bryn i smör, lägg i en gryta. Fräs svamp och strimlad purjolök i smör några minuter. Rör ner i grytan, tillsätt de övriga ingredienserna (förutom lingonen). Koka några minuter. Rör i lingonen och låt dem bli varma.
  2. Servera med sallad och ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mep 12 maj 2009

    Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.