Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav på skånska i mikro

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på den klassiska renskavsgrytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala och finhacka lökarna. Lägg dem med matfettet i en mikrotålig, ganska vid form. Täck över och fräs på full effekt i 5-7 minuter. 2. Fördela renskaven ovanpå löken. 3. Blanda grädde, senap, salt och peppar och häll detta över köttet. Täck över och koka på full effekt i 9-10 minuter. Rör om försiktigt någon gång.
  2. Serveringsförslag Kokt eller pressad potatis passar bra till. Gröna ärter eller en enkel grönsallad passar också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.