Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavs och svamppastasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt god pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka både rödlök och vitlök. Hacka champinjonerna och fräs renskav i smöret. Tillsätt svampen, rödlöken och vitlöken. Fräs i några minuter. Tillsätt creme fraiche och grädde. Koka upp och sjud tills såsen fått en krämig konsistens. Smaka av med senap, soya, peppar och eventuellt lite salt.
  2. Servera med spaghetti. Toppa med riven ost och eventuellt lite lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.