Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsröra med trattkantareller och messmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en renskavsröra på norrländskt vis. Använder du torkade trattisar ska de ligga i blöt i minst 1 timme. Krama ut det mesta av vattnet innan du steker dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek trattkantarellerna snabbt i het panna i lite av matfettet. Lägg svampen åt sidan.
  2. Stek renskavet otinat i matfett. Skrapa med en gaffel så att sjoken lossar. Lägg köttet åt sidan.
  3. Skala och hacka löken grovt. Fräs löken i matfett i stekpannan. Tillsätt renskav, crème fraiche, messmör och allra sist trattkantarellerna. Salta och peppra. Låt röran koka ihop i någon minut. Servera med pasta och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.