Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricottapannkakor med jordgubbar och lönnsirap

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Pannkakorna blir extra saftiga och luftiga med ricotta och uppvispad äggvita i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen. Vispa äggulor, ricotta och mjölk. rör ihop de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten. Blanda ihop försiktigt. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner i smeten.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och klicka ut smeten. Stek pannkakorna 2-3 minuter på varje sida. Pudra över florsocker. Servera med jordgubbar och lönnsirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.