Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris och kycklinglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka riset. Bena ur kycklingen och skär den i mindre bitar. Skiva purjon och fräs tills den mjuknar.
  2. Lägg ner kycklingen och häll på grädden plus smaksättningen från burken.
  3. Koka upp hastigt och smaksätt med salt och peppar. Fördela riset i en smord form.
  4. Häll på den gräddiga såsen och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter till fin färg!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.