Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och quorngratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En nyttig, snabb och vegetarisk rätt. 420 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i buljongen i en kastrull enligt anvisning på förpackningen. Häll riset i en ugnsfast form. Skölj, ansa och strimla purjolöken, skala och skär morötterna i stavar. Fräs purjo och morötter i oljan i en teflonstekpanna, några minuter. Tillsätt quorn som inte behöver tinas före och låt fräsa med ca 5 minuter.
  2. Häll över tomatkross och smaka av med salt och peppar. Häll grönsaksfräset över riset. Strö över kapris och ost. Gratinera gratängen i 200 grader tills den fått färg, ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • andycore 12 december 2009

    Kanongott måste jag säga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.