Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgratäng med krabba

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka risen enligt anvisning. Lägg ris i en smord ugnsfast form. Strö över krabban och svampen. Blanda grädde, curry och salt i en skål häll sedan blandningen över risblandningen. Bred majonnäs ovanpå och strö riven ost över. Grädda i ugnen 250 º tills gratängen fått ljusgul färg. Servera med bland sallad och en bit vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.