Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En fräsch sallad som man kan göra mycket med. Funkar som förrätt, middag även en bra utflyktsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset med grönsaksbuljongen, under tiden och hacka kycklingen i småbitar stek sedan i olja (jag kryddade med salt, peppar, rosmarin, timjan och basilika) men man kan krydda med det man vill.
  2. Låt både riset och kyckling svalna när det är klart. Hacka purjolöken, riv morötterna, hacka paprikan och svampen. Lägg dessa ingredienser i en skål, blanda i riset och kycklingen och blanda sist i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.