Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rissallad med curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt matig sallad till lunch eller på buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Spola av riset med kallt vatten och låt det rinna av. Blanda det med oljan.
  2. Skala bananerna och skär dem i strimlor. Halvera och kärna ur paprikorna, skölj av dem och skär dem i strimlor. Blanda sedan paprikastrimlor, ärtor, krabba, ris och banan.
  3. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och krydda med curryn. Slå den över dressingen och låt stå och dra i ca 10 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.