Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Robertos kycklingpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Massor av smaker från Toscana, en härlig mix av paprika, lök, kyckling och kronärtskocka sauteras med en söt honungsglaze.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Låt kronärtskockshjärtana rinna av och dela dem därefter i fjärdedelar. Kärna ur paprikan och strimla den. Hacka löken.
  2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och fräs löken och paprikan. Rör om då och då och stek tre-fem minuter tills löken är mjuk.
  3. Tillsätt kycklingbitarna i stekpannan och bryn dem runtom tre-fem minuter.
  4. Tillsätt kronärtskockshjärta, honung, vinäger och timjan. Fräs 15-20 minuter tills kycklingen är genomstekt och såsen har tjocknat. Rör om då och då. Servera med ris och en krispig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.