Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpanna med citron och rosmarin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakfull kycklingrätt som smakar lika bra till vardags som till helg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta citronen, riv skalet och pressa ur juicen. Stek kycklingen i smör, i en stekpanna. Krydda med salt och peppar efter smak, krydda därefter med rosmarin.
  2. Blanda crème fraiche, 1-2 msk citronjuice och smulad buljongtärning och fond, rör ner det i pannan. Låt sjuda ca 10 minuter.
  3. Strö över citronskalet.
  4. Servera till ris och lättkokta sockerärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 13 juni 2011

    Hej! Detta recept kom från ICAreklam nu i helgen och jag gjorde det. Det var underbart gott och jag hade färskpotatis till. MVH Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.