Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor med varm getostcrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Getost och rödbetor är en mycket god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rödbetorna i kokande lättsaltat vatten. Koka under lock i ca 40 minuter, tills de mjuknat. Låt rinna av och svalna.
  2. Gnugga bort skalet under rinnande vatten. Skär i skivor och lägg skivorna på en bädd av ruccola.
  3. Värm getost och grädde i en kastrull på svag värme. Vispa eller mixa så att det blir en slät kräm och ringla över rödbetorna.
  4. Rosta pinjenötterna i torr panna och strö över. Smaka av med salt och peppar.
  5. Tips! Skrubba rödbetorna och låt ca 5 cm av blasten vara kvar när du kokar dem. Då "blöder" de inte så mycket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.