Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsburgare med rökig valnötsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lika god som den är vacker. Rödbetsburgaren är ganska mild i sig och lyfts till skyarna med den här valnötsröran. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rödbetsburgare: Blanda rödbetor, vitlök, havregryn och majsstärkelse i en skål. Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Mosa sönder bönorna med en gaffel och blanda ner i skålen. Krydda med salt och peppar. Forma till 4 burgare och stek dem gyllene i lite olja.
  2. Valnötsröra: Rör ihop samtliga ingredienser i en skål.
  3. Fyll hamburgerbröden med rödbetsburgare, rökig valnötsröra, rödlök och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.