Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad med hasselnötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda rödbetssallad till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna ca 45 minuter tills de är mjuka. Skala dem under rinnande vatten. Låt kallna.
  2. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Gnugga bort skalen i en handduk. Hacka dem grovt.
  3. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Skala och skiva rödlöken tunt.
  4. Blanda rödbetor, rödlök och hasselnötter med dressingen, spara lite av hasselnötterna till garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.