Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med färska potatisrieskor.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär rödbetorna i bitar. Skala löken och hacka den. Koka i grönsaksbuljongen ca en timme på svag värme. Tillsätt mer vatten om det behövs. Purea rödbetorna, smaksätt purén med svartpeppar och crème fraiche eller smetana. Tillsätt mer salt om det behövs. Strö färsk persilja på soppan innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.