Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkål med granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

240 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

1. Strimla rödkålen i en matberedare eller med en osthyvel. 2. Lägg rödkålen, granatäppeljuicen, och vinägern i en tjockbottnad kastrull och sjud tills rödkålen mjuknat, ca 5 minuter. 3. Gröp ur granatäpplet och ta bort alla hinnor. Krydda och blanda ner granatäppelkärnorna. 4. Garnera med en kvist kryddgrönt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.