Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsbräserade fläskkotletter med bacon och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut socker eller honung i rödvinet och marinera fläskkotletterna i detta i några timmar. Skala scharlottenlökarna, strimla bacon och skär champinjonerna i bitar. Bryn svamp, lök och bacon i en rtymlig gryta dä även kotletterna får plats. Tillsätt kotletterna med marinaden, tomater, timjan och grönsaksbuljongen. Brässera, småkoka under lock, i 15-20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med gnocchi eller annan pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.