Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås med en touch av chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt till kött .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chilin, löken och en klyfta av vitlöken resten pressar du, stek i stekpanna tillsammans med olivoljan .
  2. Tillsätt rödvin, vatten, socker, kavlfond och balsamvinäger .
  3. Reducera såsen till hälften, sedan silar du bort lökarna och chilin .
  4. Blanda majsstärkelse med vatten och skaka i en behållare, red den silade såsen till det du tycker är lagom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.