Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt fisk med varm sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj den fisk du har tillgång till.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk. Dela blomkål och morötter i mindre bitar. Koka grönsakerna mjuka i saltat vatten. Dela fisken i bitar. Skala och halvera äggen. Blanda samman såsen. Dela potatisen och blanda den med kokta grönsaker, paprika och gräslök. Strö över flingsalt och oliver. Servera salladen med fisk, äggklyftor och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.