Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt majonnäs

 
Skriv ut

En egengjord majonnäs på rökt olja.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att hetta upp olja till 80 grader 2. Häll över den heta oljan över rökta laxfenor och låt stå i minst 3 timmar. 3. När olja är klar så är majonnäsen redo att tillagas. 4. Du börjar med att hälla ned äggulor, senap och vinäger i en skål. 5. Häll sedan sakta ned oljan. 6. Var försiktig så du inte spräcker majonnäsen. 7. När oljan är slut och du fått en homogen majonnäs är den redo att serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.