Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ris och köttfärspanna med en kall sås, lätt att laga med allt i samma panna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen smulig i smör. Skala och hacka löken, och låt den fräsa med ett par minuter. Dela, kärna ur och tärna paprikan och låt dem fräsa med färsen tillsammans med riset.
  2. Späd med vatten och buljongtärning och koka upp. Rör om så att tärningen löses upp och låt sjuda under lock i 20 minuter.
  3. Smaka av med tabasco, soja, salt och peppar. Rör ihop ingredienserna till den kalla såsen och servera till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nioni 10 oktober 2010

    Snabb fråga, riset är redan kokt innan man börjar eller?

  • cinis83 31 oktober 2010

    japp de måste de vara:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.