Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom med mandelpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte hunnit med att testa detta recept än men det verkar som det är helt i min smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt rommen rinna av i en finmaskig sil eller i ett kaffefilter. Annars så kan du använda kaviar av stenbitsrom på liten burk som då inte behöver silas. Koka potatisarna i saltat vatten försiktigt så dessa inte går sönder. Häll bort vattnet Mosa potatisarna Tillsätt ägg, crème fraiche, mjöl och citronsaft
  2. Smält lite av smöret i en plättlagg Klicka smeten i pannan och forma till plättar Stek dem gyllenbruna på båda sidor
  3. Servera mandelpotatisplättarna med rom, crème fraiche och rödlök Dekorera med dill och citron och dra sist av allt några varv med pepparkvarnen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.