Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romtoppad äggröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig äggröra, här serverad i äggskal som kan sättas i äggkoppar eller i glas.

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfettet på svag värme i en kastrull. Rör lätt ihop ägg ( spara skalen ) , mjölk och salt med en gaffel. Tillsätt gräslök. Häll äggsmeten i kastrullen och rör med en trägaffel mot botten tills äggröran blivit tjock och krämig. Fördela äggröran i tomma äggskal. Toppa med rom och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.