Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad färskpotatissallad

 
Skriv ut

Potatisen får en lätt syrlig smak av balsamvinäger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Skrubba potatisen och låt den torka.Dela stora potatisar i mindre bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda balsamvinäger, olja, honung, salt och peppar och häll över potatisen.Baka i 40 minuter.
  4. Bryt bort nedersta delen på sparrisen och dela resten i bitar. Förväll i 2 minuter. Dela rädisorna. Blanda sparris och rädisor med potatisen och klipp krasse över.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.