Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad kokoskaka

 
Skriv ut

Lätt och göra allt blandas ner i en kastrull. Super god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en springformsbotten 24 cm i diametern.
  2. Smält smöret i en kastrull på låg värme. När smöret smält lägger du i chokladen och rör om tills den är smält. Tillsätt kokosmjölken, häll i socker och ägg under omrörning.
  3. Häll eller sikta i vanlijsocker och mjöl och rör om.
  4. Tillsätt kokosflingorna och blanda ihop.
  5. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  6. Den får gärna va lite kladdig i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.