Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad paprika med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Komplettera gärna rätten med en bit bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader grill. Ansa och dela paprikorna. Lägg dem med snittsidan nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Grilla dem högst upp i ugnen ca 10 min så att skalet blir svart och bubbligt.
  2. Krama ur ett annat smör- eller bakplåtspapper med vatten så det blir fuktigt och lägg över paprikorna. Ställ dem att svalna. Drag bort skalet och skär dem nu mjuka halvorna i bitar och lägg i en skål.
  3. Blanda ner pressad vitlök i paprikorna samt olivolja, tärnad fetaost, peppar och basilika.
  4. Koka pastan enligt anvisningarna. Låt den rinna av och blanda snabbt ner paprika blandningen. Droppa över balsamvinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.