Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad sötpotatis med kokospanerad halloumi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostad sötpotatis, frasig halloumi och en läcker granatäppelsalsa gör vardagsmaten till en riktig fest. Det går lika bra att panera och steka kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba eller tvätta sötpotatisen. Skär i stora klyftor. Vänd runt i olja, curry och cayennepeppar på en ugnsplåt. Salta. Rosta mitt i ugnen ca 25 minuter.
  2. Blanda granatäppelkärnor, örter, salladslök, olja, limeskal och limesaft.
  3. Skär halloumin i skivor och doppa i lättvispat ägg och sedan i kokosflingor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumin gyllene på båda sidor.
  4. Skeda över granatäppelsalsan på sötpotatisen och servera till den kokospanerade halloumin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.