Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tänk på att när du gör aioli ska alla ingredienser ha samma temperatur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skala och skär rotsakerna i stavar. Lägg dem på en plåt eller i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och honung. Salta och peppra. Sätt in i ugnen tills rotfrukterna är mjuka, cirka 30 minuter.
  3. Saffransaioli Vispa ihop äggulor, saffran, vitlök, vinäger och salt i en bunke. Tillsätt oljan först droppvis, sedan i en tunn stråle under konstant vispning.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helvina 14 december 2013

    Hej! Vi tänkte prova ditt recept ikväll. Konstaterar dock att det inte är någon fransk senap i aiolin - ska det vara så?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.