Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade rotsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fint skurna rotsaker med fräch fetaostkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär potatis, lök, rotfrukter och paprika i tunna klyftor eller bitar. Bred ut dem i en ugnslångpanna tillsammans med oliverna.
  3. Blanda olja och timjan och vänd ner rotsakerna. Sätt in långpannan i mitten av ugnen och baka tills allt är mjukt. 45-60 minuter.
  4. Rör om någon gång under tiden. Strö över flingsalt och mal peppar över.
  5. Mosa ihop yoghurt och fetaost. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd och gärna en blandad sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gottetrollet 12 november 2009

    Det här var jättegott. Kommer helt klart att göra detta fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.