Saftig rostbiff tillsammans med en av de godaste potatissallader jag någonsin ätit. Väl värt att prova!
Självklart kan man köpa färdig rostbiff i skivor eller annat valfritt och servera till den supergoda potatissalladen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Salta och peppra köttet. Bryn runt om i olja i en riktigt het panna. Lägg köttet i en ugnsform och stick in en termometer. Rosta mitt i ugnen till en innertemperatur på 55 grader. Låt köttet vila innan det skärs upp i tunna skivor.
- Koka potatisen i saltat vatten. Låt ånga av och svalna ordentligt i ett durkslag. Skär eventuellt potatisen i mindre bitar.
- Blanda gräddfil med sweet chilisås och curry. Smaka av med salt. Vänd runt potatisen med såsen, sugarsnaps, purjolök, äpple och feferoni. Toppa gärna med chiliflakes.
- Toppa potatissalladen med torrostade pumpakärnor och servera med rostbiffen.
Publicerat den
10 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar