Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfrukts- och potatischips

 
Skriv ut

De här chipsen är goda som snacks eller som tillbehör till maten. Dessutom är de mycket nyttigare än vanliga chips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 50 grader. Skala rotfrukterna och potatisen och hyvla dem tunna i skivor med en osthyvel. Lägg skivorna på ett bakplåtspappersklädd plåt och ringla över lite olivolja och strö över örtsalt.
  2. Torka chipsen i ugn ca 10 timmar. Öppna ugnsluckan ungefär varannan timme för att släppa ut fukten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.