Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsgryta med kantareller smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

En god helg gryta

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i bitar och bryn det. Krydda med salt och peppar. Strö över mjöl och rör om. Häll över buljong och vin. Skär löken i klyftor, dela vitlöksklyftor i halvor. Lägg ner i grytan tillsammans med morötter,persiljerötter och rotselleri i bitar. Smaksätt med rosmarin och ytterliggare salt och peppar. Låt puttra drygt 1 timme. Tillsätt kantareller och persilja strax före servering Servera med pasta eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.