Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsmos med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utgå från potatis och variera gärna rotfrukterna som du vill. Parmesanosten piffar verkligen upp moset!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva rotfrukterna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och mosa sönder rotfrukterna med en potatisstöt. Det får gärna vara lite bitar kvar. Rör i mjölk, salt, peppar och ost. Rör moset luftigt. Strö över lök och ev mera ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.