Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig vego! Tunt skuren, ugnsbakad rotselleri blir en riktigt god och festlig förrätt med tångkaviar, hackad rödlök och créme fraiche!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala rotsellerin med en kniv och skär i tunna skivor, gärna på mandolin. Fördela rotsellerin på en ugnsplåt och vänd runt i olja. Salta och rosta mitt i ugnen ca 15 minuter.
  3. Fördela rotsellerin på tallrikar och strö över rödlök. Klicka på tångkaviar och créme fraiche. Garnera med dillvippor och servera med en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.