Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Gott till kaffe eller the

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölken och värm tills det är fingervärmt.
  2. Smula jästen i en skål och tillsätt det smälta smöret och mjölken lite åt gången.
  3. Låt degen jäsa i 30 minuter.
  4. Dela degen i 25-30 bitar.
  5. Forma dom till bullar och låt jäsa igen i 30 minuter. Pensla med uppvispat ägg.
  6. Baka i mitten av ugnen i 12 minuter i 220 grader.
  7. Lägg bullarna på galler och låt dom kallna lite.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • izapizzan 24 augusti 2011

    Verkar goda, ska testa. (:

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.